Lomakoti Tammilehto
- Rentoudu saariston rauhassa -

Katso kesän 2019 retkitarjonta Lomakoti Tammilehdossa:

 

Retket esitellään tervetulotilaisuudessa ja retkikohde päätetään samalla.

 

Retki Seilin saarelle   Muita mahdollisia retkikohteita ovat esim.:
       

Turku Seili 260Lähdemme aamulla pikkubussilla Tammilehdosta kohti Hankan rantaa. Hankarannasta matkustamme yhteysaluksella kohti Seilin saarta. Merimatka kestää noin puoli tuntia. Aluksella on kahvila.

Saarella osallistumme opastettuun kierrokseen, joka kestää noin 1,5 tuntia.Saarella olemme kaikkiaan klo 10.50-15.55. Keittolounaan syömme saaren ravintolassa. Kahvilasta voi ostaa juotavaa.

Seilin saarella on monipuolinen ja synkkäkin menneisyys, siellä on ollut spitaalihospitaali ja sinne on viety leprapotilaita. Myöhemmin siellä on toiminut mielisairaala. Nykyisin saarella toimii Saaristomeren tutkimuslaitos. Saaren nähtävyys on vanha puukirkko ja kaunis luonto.

Retki on kokopäiväretki, lähtö klo 9.20 ja paluu noin klo 17.10. Mukaan mahtuu 19 henkilöä, retki toteutuu kahdeksalla lähtijällä.

Retken hinta on 35 euroa. Hinta sisältää matkat bussilla ja laivalla sekä opastuksen saarella. Tammilehto tarjoaa lounaan.

 

 

Naantali ja Kultaranta
Kustavi
Rymättylän kirkonkylä tai Röölän ranta

Retkiä pyritään toteuttamaan ryhmän toiveiden mukaan mikäli varaus saadaan sopimaan retkikohteen aikatauluun.

Mikäli ryhmällä on yhteinen toive retkikohteesta, kannattaa siitä olla yhteydessä Tammilehtoon jo hyvissä ajoin ennen loman alkua.

Retkipäivä on torstai. Yksi retki voidaan lomaviikon aikana toteuttaa.

 

Etusivunappi